SinkER Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Witam! Czy możecie polecić dobry serwis w Warszawie. Mam do przeserwisowania roczny rower XC (renegate 0.6) i amortyzator (Tora). Gdzie zrobią to uczciwie i bez naciągania. Optymalna lokalizacja to południe Warszawy, ale inne rejony też mogą być. Dzięki i pozdr,
SinkER Napisano 28 Marca 2011 Autor Napisano 28 Marca 2011 Witam! Czy możecie polecić dobry serwis w Warszawie. Mam do przeserwisowania roczny rower XC (renegate 0.6) i amortyzator (Tora). Gdzie zrobią to uczciwie i bez naciągania. Optymalna lokalizacja to południe Warszawy, ale inne rejony też mogą być. Dzięki i pozdr, Jak na razie znalazłem serwis na Dereniowej w Airbike'u i na Zamiany w Plusie. Który lepszy? Bądź polećcie coś innego pozdr
lukaszs Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 airbike jest ok - znają się na rzeczy i nawet nie zdzierają tak bardzo w plusie jest ok ale drogo!!!
Mod Team safian Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Napisano 28 Marca 2011 Marceli przy Grochowskiej na pradze Płd, miałem tam do czynenia tylko z takim młodym chłopakiem, zna się na rzeczy, bardzo dobrze robi koła
skydancer Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Kazoora.pl - znają się na rzeczy, miła obsługa.
SinkER Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Oddałem rowerek do Airbika na Dereniowa. Bez zastrzeżeń, polecam. pozdr
krencioua Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Jest przy metrze Stare Bielany, ale zdecydowanie NIE POLECAM ! Chciałem, żeby mi odkręcili korbę, a oni zamiast odkręcić, to ją odcięli - rower niestety najprawdopodobniej na złom bo gwint zepsuty, chociaż mam nadzieje, że ktoś mądrzejszy jeszcze to naprawi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.