Mod Team Franio Napisano 14 Marca 2011 Mod Team Napisano 14 Marca 2011 Planuję zakup pompki stacjonarnej z manometrem. Chciałbym na nią wydać ok. 60zł. Póki co, skupiam się na tych: Beto CMP-069 Accent Base Moim faworytem jest Accent. Obie pompki wyglądają całkiem solidnie i nie robią wrażenia tandety. Czy warto wybrać jedną z nich? Czy może macie jakieś inne propozycje w tej (lub podobnej) cenie? Jeśli ktoś miał do czynienia z tymi pompkami i mógłby podzielić się opinią, będę wdzięczny.
Mod Team safian Napisano 14 Marca 2011 Mod Team Napisano 14 Marca 2011 Ja mam podobną pompkę beto, jedyna różnica taka, ze moja ma manometr w tej końcówce do pompowania. Pompka bardzo solidna, po roku mojego użytkowania (a kupiłem używaną) spokojnie pompuje do 9 atm, tak więc uszczelki są w dobrym stanie. Całkiem dobra pompka za niewielkie pieniądze
Mod Team Franio Napisano 15 Marca 2011 Autor Mod Team Napisano 15 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź. Wstrzymam się z zakupem jeszcze 2 dni, może ktoś wypowie się o pompce Accenta lub doda coś do Beto.
conan73 Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Dzięki za odpowiedź. Wstrzymam się z zakupem jeszcze 2 dni, może ktoś wypowie się o pompce Accenta lub doda coś do Beto. Witam, Polecam Tą pompkę. Jest to produkt polski wysokiej jakości. Link do firmy produkującej http://www.start.waw.pl/ Pozdrawiam Ps. Nie mam nic wspólnego z tą firmą. Pompki używam do rowerów i samochodów.
b0rn2bewild Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Powiadam pompkę Beto, jestem z niej zadowolony, niemniej jednak manometr nie jest zbyt dokładny
eloiasia Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 beto to dobra firma i stosunkowo tania, także nie wahaj się tylko bież
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.