Skocz do zawartości

[hamulce] Hayes El Camino i Sole-kpl

Muminek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli źle umieszczam temat prosiłbym o przekierowanie.

Witam wszystkich,

Dostałem propozycje zakupu przedniego hamulca firmy HAYES, zalanego i odpowietrzonego z nowymi klockami lecz bez adaptera. Na zacisku pisze El Camino a na klamce Trail i to mnie troszeczkę zmyliło ponieważ nie mogę znaleźć takiego modelu i nie mogłem porównać ceny.Cena jaką mi powiedziano to 300zł czy nie jest to za drogo? Dołączam adres strony na której są zdjęcia hamulców. Z Góry Dziękuje za pomoc.

http://img816.images.../g/sam8153.jpg/

Drugą propozycją jest komplet przód plus tył Hayes Sole także zalane i odpowietrzone jak i klocki prawie nowe (przebieg 400km niby) za 400zł.Za każdą podpowiedź serdecznie dziękuje

Pozdrawiam,

Napisano

Też słyszałem takie opinie o tych hamulcach, więc popieram przedmówcę - nowe Deore lub można poszukać czegoś na allegro. Wrzuć linki do oceny to pomyślimy :icon_wink:

Napisano

Dziękuje za odpowiedzi, ale wolałbym te hamulce bo przynajmniej mam zaufanego sprzedawce, i chodzi mi czy cenna nie jest zbyt wygórowana?

Napisano

Jeśli są dobrym stanie i jesteś pewny sprzedawcy to warto się zastanowić, chociaż ja sprzedałem moje Stroker Ryde za 325zł w idealnym stanie, a za 375zł widziałem że poszły nowe.

Napisano

Nie opłaca się. Nowego Hayes Stroker Trail możesz wyjąć z Airbike za 279 pln. Hayes Sole zaś należą do starszej generacji hamulców tej firmy, która nie cieszyła się dobrą opinią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...