Dogwill Napisano 3 Marca 2011 Napisano 3 Marca 2011 Witam.Mam pewien problem.Otóż ostatnio klamka przedniego hamulca wydaje skrzyp.Hamulce to magura julie.Załączam film ze skrzypem.Mam nadzieję że pomożecie usunąć mi ten problem.
Mod Team mrmorty Napisano 5 Marca 2011 Mod Team Napisano 5 Marca 2011 O ile wiem, skrzyp jest rośliną polną i nie ma nic wspólnego z klamką - poprawiłem temat.
Andrew Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 Odkręć pivot dźwigni i po prostu go nasmaruj. Potrzebujesz do tego imbusa 5mm albo nawet dwa takie.
dzanas Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 taki problem to nie problem:P psiknij wd-40 albo czymś z silikonem i po kłopocie , oczywiście na piwot czy klin klamki....hmmm zwał jak zwał miałem to samo pomogło
Dogwill Napisano 6 Marca 2011 Autor Napisano 6 Marca 2011 No więc tak odkręciłem bolec i nasmarowałem go roloffem( nie wiem czy dobrze napisałem), ale to nie dało efektu, więc psiknąłem wd-40 i problem zniknął.Dziękuje za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.