adis001 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Siemka, zrobiłem sobie zamówienie w CR wszystko mają ale czekam już bardzo długo na sd7 klamki, mam teraz czas i ochotę pobawić się z montowaniem nowych rzeczy ale wciąż czekam na te avidy. Mógłbym wymienić na inne: deore lx xt sd7 które by były najlepsze pod każdym względem ja miałem styczność tylko z deore i nie mam wielkiego porównania, dlatego proszę was o pomoc. Chciałbym jeszcze dzisiaj wysłać do nich e-maila aby jutro przeczytali... Z góry dzięki P.S jeśli by te avidy ,,pobiły'' shimano to może mógłbym poczekać cierpliwie ale...
morcin2 Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 to zależy jak do v-łek proponuje coś ze większym ramieniem
Fenthin Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 To wszystko są klamki do V-ek... Nie wiem czy nie szybciej uda Ci się kupić te Avidy w stacjonarnym sklepie. Jeżeli nie zależy Ci na regulacji modulacji, zastanów się nad SD5.
adis001 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 dzięki za odp miałem nóż na gardle i odmówiłem w CR i szybko na allegro zamówiłem 10zł więcej ale są avidy, bo jedna te xt dawały do myślenia. Dziękiiiiiiiiii
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.