waryna Napisano 6 Lutego 2011 Napisano 6 Lutego 2011 Witam Zastanawiam się nad kupnem używanego Cannondale Trail SL 1 2010 . http://www.isport.pl/rower-cannondale-trail-white-2010-p-3946.html Ile maksymalnie można by było zapłacić za ten model? Dodam, że rower jest w idealnym stanie, używany sporadycznie. Chętnie widziane jakieś opinie na temat tego sprzętu.
jasskulainen Napisano 6 Lutego 2011 Napisano 6 Lutego 2011 rower na sensownych komponentach, prestizowa marka jedyna niewiadoma to ten amortyzator
waryna Napisano 6 Lutego 2011 Autor Napisano 6 Lutego 2011 No właśnie jedyne co mi w nim nie pasuje to ten amortyzator. Teoretycznie sądzę że nie powinno być żadnych problemów z wymiana na jakiś normalny amor powiedzmy Reba ale na dzień dzisiejszy nie jestem na 100 procent pewien czy taka zamiana jest możliwa praktycznie. Może ktoś forumowiczów ma większą wiedzę na ten temat.
Fenthin Napisano 6 Lutego 2011 Napisano 6 Lutego 2011 Nie wiem co jest niby w nim takiego niewiadomego? Produkt Cannondale, naprawdę świetny sprzęt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.