Skocz do zawartości

[2200] Freeride

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Z okazji że jest to mój pierwszy post witam wszystkich użytkowników forum i proszę doświadczonych w tym temacie kolegów o pomoc w wyborze roweru do kwoty około 2200 zł.

Rower ma być głównie przeznaczony do Fr. Zastanawiam się nad Krossem Sign Ds1 jak na początek, oczywiście tylny hamulec chciał bym wymienić na hydrauliczny Avidy ( 185 mm ), ale nie wiem czy to by byłby dobry wybór ? Czy wybrać ramę 15" czy 17" ?

Tak na marginesie ważę 64 kg przy wzroście 178 cm

Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.

Pozdrawiam

Daniel.

Napisano

może opisz ten swój free ride ja jakoś w prawdziwym fr signa nie widzę, po prostu napisz do dla Ciebie oznacza fr, czasem ludzie uważają szybką jazdę przez las jako enduro

Napisano

Mam do dyspozycji cały las a ze mieszkam w raczej górzystym terenie to lasek ten jest poprzecinany rożnymi fajnymi trasami , zjazdami , hopkami i innymi takimi rzeczami mam tez do dyspozycji dość spore kamieniołomy. Pisząc Fr mam na myśli szybka jazdę , skoki itp itd. Oczywiście jestem początkujący wiec moja wiedza jest niewielka dlatego proszę was o pomoc. Co do Signa to z czasem bym go rozbudował...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...