19KaMiLlO20 Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Otoz moj kuzyn sprzedaje rower bo niestety przez kontuzje kolana juz nie moze jezdzic. Rower to HAibike Jack , przerzutki zmienil na SLX Opony Szwalba i nowe kolcki hamulcowe , rower ma rok . chce on za ten rower 1000 zł brać go czy jednak lepiej ten KROSS HEXAGON V6
matkell Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 tak w sumie to po Twoim pytaniu nic nie wiadomo... z którego roku jest Haibike Jack? w jakim stanie? Za ile jest Kross? jak to podasz wtedy ktoś na bank Ci pomoże w wyborze
19KaMiLlO20 Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Napisano 25 Stycznia 2011 Rocznik 2009 tego hibike w bardzo dobrym stanie . Kross za 1000 zł nowka
matkell Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 nie znam tej pierwszej marki, a co do krossa to mam bardzo złe zdanie, szczególnie do tańszych modeli i myślę, że taka merida http://allegro.pl/merida-matts-40-v-20-2010-mega-cena-i1404849037.html to o wiele pewniejsza inwestycja w przyszłość Jakbym ja miał kupić rower w okolicach tysiąca zł to szukał bym Kellysa Scarpe'a z z tamtego roku
Fenthin Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 To taki rower? Jack Jeśli faktycznie jest w dobrym stanie, rozmiar jest ok, nie ma co się zastanawiać. Nic lepszego nie kupisz za te pieniądze. Choć mówisz, że były zmiany, najlepiej poproś kuzyna o pełną specyfikację i wklej tutaj. A że sprzedawca to kuzyn, zawsze można go ochrzanić jakby coś było nie tak
Earl Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 To taki rower? Jack Jeśli faktycznie jest w dobrym stanie, rozmiar jest ok, nie ma co się zastanawiać. Nic lepszego nie kupisz za te pieniądze. Choć mówisz, że były zmiany, najlepiej poproś kuzyna o pełną specyfikację i wklej tutaj. A że sprzedawca to kuzyn, zawsze można go ochrzanić jakby coś było nie tak Dokładnie, jeśli Jack jest po takich zmianach to brałbym, no i jeśli coś będzie nie tak z nim, to łatwiej będzie odzyskać kasę. W końcu to kuzyn . Małe OT: Haibike chyba zgapiło od Treka model roweru, też było coś takiego jak Trek Jack. A może odwrotnie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.