nosor Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 Witam. W niedalekiej przyszłości mam zamiar jechać w dalsze trasy. Potrzebny będzie mi wytrzymały bagażnik na sakwy. Wątpię, by można było zainstalować tu standardowy bagażnik więc zwracam się do Was z pomocą o doradzenie, jaki bagażnik mógłby pasować. Mój model to Evado 1.2 2010r. Dołączam zdjęcia, jeżeli ktoś chcę mogę zrobić więcej, jeśli ma to pomóc Jestem też nastawiaony na wszelkie alternatywy, czyli plecaki itp.
Dogwill Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 O ile się nie myle.To na dole masz mocowanie a u góry można zamontować przejściówkę.Więc wystarczy zwykły bagażnik+przejściówka.
miciu22 Napisano 14 Stycznia 2011 Napisano 14 Stycznia 2011 Widzę tu standardowe mocowanie, więc każdy bagażnik powinien pasować,np. Crosso. Problemem może być hamulec tarczowy, jednak i z tym można sobie poradzić, ja dałem pod śrubę nakrętkę 0,5 cm i zacisk nie zawadzał- przejechałem tak z 1000 km.
nosor Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Napisano 14 Stycznia 2011 W ogóle się na tym nie znam, ale skoro mówicie, że standardowy pasuję to dzięki.
nosor Napisano 28 Stycznia 2011 Autor Napisano 28 Stycznia 2011 Odświeżam. Czy taki bagażnik pasowałby do mojego roweru? Dziękuję. Tu mam dziurki, które pasowałbyby chyba do tego typu bagażnika.
RadekSki Napisano 28 Stycznia 2011 Napisano 28 Stycznia 2011 Tak, taki bagażnik będzie pasował do tego roweru bez najmniejszego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.