kris69_ Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 MIMO MUD - ok, choć przyznam się szczerze, że miałem je na sobie może kilkanaście razy tylko. Śniegi były w tym roku starsze, a mój rower to raczej śniegu nie lubi;)
muzycom Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 A może coś więcej? Rzeczywiście nieprzewiewny ten materiał. Wkładka dobrze leży. Jak jakość szwów? Masz jakieś uwagi. Właśnie się zastanawiam między nimi a Rogelli. z góry dziękuje za pomoc.
kris69_ Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 Przód: - gruby, wiatru i wody nie przepuszcza(choć nie jeździłem podczas deszczu, raczej spostrzeżenia po jazdach przez kałuże) - łatwo się czyści, jak się człowiek trochę upaćka błotem spod kół - sztywny(nawet bardzo)nie rozciąga się zbytnio, wiec lepiej wybrać dobry rozmiar Tył: - rozciągliwy i już dużo cieńszy niż przód, wiec w chłodniejsze dni zawsze coś pod spód trzeba, żeby nic nie wyszło nie zmarzła;) Włada nie mam zastrzeżeń, choć w chłodniejsze dni, tak się nie pocę, wiec nie ma co odciągać Szwy nie zauważyłem, żeby się pruły czy coś...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.