malcu88 Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 Witam! Co sądzicie o tym rowerze? GT Force 3.0 2009 Czy te zawieszenie tylnego koła jest dobre w porownaniu z tymi czterozawiasowymi? Co możecie powiedziec na temat amora przedniego? SR Suntour Mag 32 140mm A co o damperze? Rock Shox BAR, powietrzny Czy te hamulce są jakieś takie w miare ogarniete? Rama mi sie bardzo podoba(ta biała) i wyglada solidnie. <Przypominam, że szukam jakiegoś fulla taniego do jazdy pod kątem enduro, all mountain. Waże około 100kg 186cm wzrostu. Nie mam zamiaru robić na nim kariery sportowej wiec waga nie gra roli>
MonoVan Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 nada się ale szykuj się na inwestycje chyba że nic od roweru nie wymagasz amorek przód to muł rs bar taki sam jak wyżej jest to najniższa grupa rs hamulce czysty syf (nie do am enduro i nie ta waga) sam ostatnio składałem rower enduro ważę 100kg i wiem że to nie jest prosta sprawa byle jaki sprzęt długo nie posłuży
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.