downhillgorzow Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 wfwgverbgerbrefg Sorka że tak nisko ale coś się z edytorem stało. Ale wracając do tematu zbieram właśnie na rower kross sign ds i mam juz 500 zł a rower kosztuje 1100 zł. Najszybciej pieniądze dostane w boże narodzenie to jakies 250 zl to będzie 850zł i nie chce czekac do lipca na urodziny i chce sie zapytac dziadków czy sie dołożą ale nie wiem jak bo troche tak glupio. pytalem sie rodzicow ale powiedzieli ze sie nie doloza bo niby wszystko co od nich dostaje to tego nie szanuje. nie wiem jak sie ich o to zapytac bo chce juz sie przesiasc na nowy rower bo stary juz sie rozpada doslownie. pomozcie. poprawka na boze narodzenie dostane 350 zl to juz bedzie 850. dalej prosze o odpowiedzi
Mod Team safian Napisano 16 Października 2010 Mod Team Napisano 16 Października 2010 Może zamiast prosić rodziców/dziadków pójdziesz do pracy, w sumie te 300-400zł to nie jest tak dużo do uzbierania. Taką kwotę możesz uzbierać nawet roznosząc ulotki (jakieś 5-6zł/h), czyli pewnie nawet w miesiąc byś uzbierał. Z resztą w ten sposób pewnie pokażesz rodzicom, że szanujesz pieniądze
1415chris Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Trudno sie nie zgodzic z powyzsza rada. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.