kr1s1983 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 Witam kupilem korbe Shimano FC-M340,nie przyuwazylem ze jest na niej napis IG chain ONLY.Zalozylem ja do mojego mocno zniszczonego napedu 9s i lancuch spada z najwiekszej tarczy.Lancuch jest juz mocno wyciagniety wiec w sumie mnie to nie dziwi.Chce kupic nowa kasete i lancuch tylko ze pewnie kupie podzespoly HG,kasete deore i lancuch HG-53.Czy bedzie jakis problem w dzialaniu z ta korba?pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 13 Października 2010 Mod Team Napisano 13 Października 2010 Korba STX RC tez była pod IG i dziala to bardzo dobrze wiec nie widze tu żadnych przeciw wskazań tylko faktycznie nowy lancuch bo starym szykbo korbe zajeździsz.
pawelsystem Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Korba STX RC tez była pod IG i dziala to bardzo dobrze wiec nie widze tu żadnych przeciw wskazań tylko faktycznie nowy lancuch bo starym szykbo korbe zajeździsz. potwierdzam ze bedzie ok i dlatego raczej mysle ze te nowe korby na 10 nie sa kompatybilne to marketingowy bełkot ale wiecej powiem jak bede miał taka w reku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.