Skocz do zawartości

[ochraniacze na piszczele] jak największe

berkas97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, po dzisiejszym wplątaniu jeans'ów w korbę, uznałem że muszę kupić coś, co wygląda porządnie, i zmieści się w 100 zł. Potrzebuję ochraniacz najlepiej na kolana i piszczele(istnieją takie?). Chodzi mi o to, żebym mógł z tyłu zacisnąć spodnie na nodze żeby nie wlatywały w korbę, i to spiąć jakimś paskiem. Odległość spodu kolana, do ziemi wynosi u mnie 46 cm, a od wierzchu 60 cm. Czy istnieją takie ochraniacze, jeżeli tak, to mogę prosić o link?

Napisano

Jeśli jedynym uzasadnieniem stosowania ochraniacza ma być to, żeby spodnie nie wplątywały się w korbę, to zastosuj spinacze do bielizny/paski z rzepem/jakieś klamerki do spięcia nogawki u dołu. wystarczy ;]

Napisano

Ochraniacze kupuje się po to żeby chroniły przed urazami przy jeździe agresywnej bądź ekstremalnej, a nie po to żeby przytrzymywać spodnie. Do tego wystarczy zwykła gumka, opaska itp.

Napisano

Kupiłem sobie dzisiaj paski na nogawki marki Setlaz po 10 zł za sztukę, dwa na jedną nogę, i jest git. A ochraniacze to sobie sprawię na wiosnę.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...