Skocz do zawartości

[Amortyzator Przedni] Jaki amortyzator przedni do 600-700 zł ?

MrPawlix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema. Posiadam rower Kross Sign DS 15" i chcę pozbyć się RST Launch RA 130mm. Przeznaczenie amortyzatora - bardzo lekkie DH i FR. Najbardziej kręcą mnie hopki ;]

Ja na uwadze mam Sr Suntour Duro FR20 (Najwyższy model DURO) Mogę owy, nowy amortyzator za 600 zł z gwarą wyrwać.

Teraz pytanie do Was... Jaki amortyzator w takiej granicy cenowej zakupić. Dodam, że ważę 60 kg i mam 178 cm wzrostu.

P.S. Jak ktoś jest zainteresowany to mam do sprzedania tego RST za około 200 zł. Jeżdżony 3 miesiące. Wszystko z nim OK.

Pozdr.

Napisano

No nie wiem...

Duro, praca srednia, generalnie nie ma sie do czego przyczepic ale za taka kase bral bym z1, pike'a lub domaina (ergo z regulowanym skokiem 110-160. ten ostatni troche droższy.

Napisano

Na chopki według mnie coś co jest pancernego czyli marzocchi z serii z1, szukaj jakiejś używki, jak trafisz na coś sensownego to ci jeszcze dłuuugo posłuży.

Napisano

oj z1ke ciezko bedzie. Na allegro byly 2 z czego jedna poszla a druga nie ciekawa stoi i to za nie małe pieniadze. Kup pike'a jak kreca cie hopki i tyle. Albo sprecyzuje bardziej, dh czy fr czy hopy, bo jedno z drugim to nie bardzo sie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...