MrPawlix Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Siema. Posiadam rower Kross Sign DS 15" i chcę pozbyć się RST Launch RA 130mm. Przeznaczenie amortyzatora - bardzo lekkie DH i FR. Najbardziej kręcą mnie hopki ;] Ja na uwadze mam Sr Suntour Duro FR20 (Najwyższy model DURO) Mogę owy, nowy amortyzator za 600 zł z gwarą wyrwać. Teraz pytanie do Was... Jaki amortyzator w takiej granicy cenowej zakupić. Dodam, że ważę 60 kg i mam 178 cm wzrostu. P.S. Jak ktoś jest zainteresowany to mam do sprzedania tego RST za około 200 zł. Jeżdżony 3 miesiące. Wszystko z nim OK. Pozdr.
XxUzixX Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Lepszym wyborem będzie Dirt Jumper i mu zwiększyć skok...
Lollex Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 No nie wiem... Duro, praca srednia, generalnie nie ma sie do czego przyczepic ale za taka kase bral bym z1, pike'a lub domaina (ergo z regulowanym skokiem 110-160. ten ostatni troche droższy.
emilio3 Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Na chopki według mnie coś co jest pancernego czyli marzocchi z serii z1, szukaj jakiejś używki, jak trafisz na coś sensownego to ci jeszcze dłuuugo posłuży.
Lollex Napisano 11 Października 2010 Napisano 11 Października 2010 oj z1ke ciezko bedzie. Na allegro byly 2 z czego jedna poszla a druga nie ciekawa stoi i to za nie małe pieniadze. Kup pike'a jak kreca cie hopki i tyle. Albo sprecyzuje bardziej, dh czy fr czy hopy, bo jedno z drugim to nie bardzo sie ma.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.