wojtus025 Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Witam, Dzisiaj rano miałem się wybrać na przejażdżkę ale niestety nie zwróciłem uwagi na jedną podejrzaną śrubkę...Gdy przerzucałem bieg na 3-7 wtedy nagle usłyszałem pyknięcie i zobaczyłem, że wypadła mi linka z uściskającej ją śruby. Dokładnie to przy obejmie w przedniej przerzutce. Na dodatek na moje nieszczęście wyszarpały się 3 druciki. Na moje oko linka powinna jeszcze wytrzymać jakiś czas. Udało mi się ją naciągnąć, ale czy mogę ryzykować i bez obaw jechać na niej czy lepiej zakupić nową? Mam jeszcze rower na gwarancji ale nie wiem czy mogą przyjąć z takim przypadkiem...
Mod Team Puklus Napisano 5 Października 2010 Mod Team Napisano 5 Października 2010 linka kosztuje jakies 2zł wiec szału nie ma...
1415chris Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Druciki mozesz nawinac lub kupic nowa linke......... Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.