Skocz do zawartości

[smoksport] co to za sklep ?

nigg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od pewnego czasu myślę o zakupie amortyzatora (do roweru xc), czekałem na zakończenie sezonu (aby ceny nieco opadły) i znalazłem coś dość ciekawego za dobrą kasę: http://smoksport.pl/amortyzatory/3-marzocchi-corsa-air-lockout.html. Natomiast mam wątpliwości co do tego sklepu - zdaje się, że jest nowy. Troszkę szukałem i znalazłem, że z tym samym logo działa ktoś na Allegro i ma dobre komentarze. Mam pytanie czy ktoś może kojarzy tego użytkownika z Allegro albo u niego coś kupował ?

P.S. Ewentualnie jeżeli możecie polecić jakiś innym amoror do amatorskiego xc w tej cenie to proszę o info.

Napisano

Sklep jak najbardziej w porządku . Planowałem kupić od nich ramę wiec popytałem tu i tam co o nich sadzą i żadnych złych opinii nie usłyszałem .

Napisano

Dzieki za info. Jak się zdecyduje to dam znać czy smok jest warty polecenia. Pewnie jakoś za tydzien bo zdaje się, że będę w Krakowie i odbiorę osobiście.

Napisano

Sklep jak najbardziej wporządku, kupiłem u nich ramę cube ams wls z używanym damperem.

Okazało później że damper miał strzelony propedal, wysłałem go do nich i po kilku dniach dostałem

naprawiony.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...