Trekuu Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Witam! Co powiecie o hamulcach hydraulicznych firmy Hayes? Konkretny model to stroker tu jest strona producenta ; http://www.hayesdiscbrake.com/brakes/stroker/ Nadadzą się do terenowej jazdy, czy lepiej je na coś wymienić? Z góry dzięki
bombon Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Polecam. Sam mam storker trail i sprawuj się znakomicie. Dużo jeźdżę w górach i nigdymnie nia zawiodły. Łatwy montaż, a i wyglądają całkiem całkiem
tranzystor82 Napisano 27 Marca 2011 Napisano 27 Marca 2011 Polecam. Sam mam storker trail i sprawuj się znakomicie. Dużo jeźdżę w górach i nigdymnie nia zawiodły. Łatwy montaż, a i wyglądają całkiem całkiem Witam Ja tez napisze pochlebne słowa na tyle mam trail-a a na przodzie ryde, niegdy mnie nie zawiodły a po zmienie hayesów nine na stroker trail widze różnica na tyle jest kolosalna - znacznie krótsza droga hamowania i bardziej zdecydowana
ugupu Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Nadadzą się. Ludzie, jeśli już narzekają, to na model Ryde: że bolce z klamek wylatują, że klocki ocierają... Ja mam model Trail i sobie chwalę.
lukaszs Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 ja śmigam na ryde juz 4 sezon i jest ok. jeszcze mnie nie zawiodły zawsze pewnie hamują......modulacja nie powala a w tej cenie sa porządnymi hamplami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.