IceMan007 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Cześć. Dzisiaj załozyłem nowa przerzutke i nijak nie moge jej wyregulować. 1 wchodzi dobrze, dwa juz nie dopiero jak wrzuce 3 to wchodzi 2. W ogóle przezutka nie chce dojsc do trzeciej zębatki. Nie wiem co jest grane na starej było to samo.
Mod Team safian Napisano 3 Września 2010 Mod Team Napisano 3 Września 2010 Linka przerzutki nie jest za słabo naciągnięta?
IceMan007 Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 Właśnie nie. Moze powinieniem te dwie sruby od regulacji wkrecic na maksa i potem naciągać linkę co??? Jak nie to mozliwe ze mam za długi wkład suport i dlatego moze to byc to???
Miecho87 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Śruby jak już to powinieneś wykręcić. A za długi suport, owszem, może dawać takie objawy.
IceMan007 Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 Na pierwszej jest dobrze. Mysle ze to ten suport bo od poczatku jak zmieniłem rame były te problemy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.