IceMan007 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 Czy moze tak zostać? Jak sprawdzałem to pasi tylko nie chcde zeby sie sama rozpieła w czasie jazdy czy cos..
Mod Team safian Napisano 3 Września 2010 Mod Team Napisano 3 Września 2010 rozpiąć to się raczej nie rozepnie, tylko normalne ogniwko łańcucha 8rz jest szersze niż 9rz, tak samo spinka jest szersza.
IceMan007 Napisano 3 Września 2010 Autor Napisano 3 Września 2010 No ale kassete mam i tak 8. A łańcuch nie weim w sumie czemu taki bo było to w zestawie z kaseta 8rz. alivio.
bender999 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 rozpiąć się nie rozepnie... Tylko jak będziesz kiedyś zakładał kasetę 9rz. to może być problem z przełożeniami od 6 w dół Ale jak masz zamiar jeździć na kasecie 8rz. to nie będzie problemu chyba ze nie będzie chodziła za precyzyjnie przerzutka - bo i tak może być ps. ja bym generalnie polecił skuć łańcuch!!
Mod Team safian Napisano 3 Września 2010 Mod Team Napisano 3 Września 2010 Po co skuwać, po to, żeby za każdym razem do czyszczenia się męczyć? To już lepiej zapłacić te kilka PLNów za 9rz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.