wilczur Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Rok temu (2009) byłem na amatorskim rajdzie Tour De Kalonka w Łodzi. Powiedział mi o tym rajdzie kumpel, ale tak mi się spodobało że w tym roku też bym chciał wziąć udział. Problem w tym że kumpla już nie znam a ja nie mam pojęcia kiedy w tym roku będzie ten rajd a w internecie nie znalazłem żadnych info. na ten temat Może ktoś z was się orientuje kiedy będzie ten rajd a może sam będzie brał udział? Byłbym bardzo wdzięczny za każdą informację. Dzięki i pozdro dla wszystkich rowerzystów!
Xanagaz Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Rajd się odbędzie w następny weekend, więcej info podam jutro
Xanagaz Napisano 10 Września 2010 Napisano 10 Września 2010 http://www.bikestats.pl/wydarzenia/Tour-de-Kalonka-IX_716.html
Barteko0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Jestem z Łodzi mam zamiar wziąć odział w tegorocznym rajdzie:) Jeśli ktoś będzie miał info na ten temat proszę o kontakt na pw. Z góry dziękuje!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.