wojtek528 Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Mam maly problem w moim amortyzatorze pekl goleń dolny(dpokladnie chodzi o podkowe(nie wiem czy dobrze napisalem,czesc laczaca obie rurki))i teraz chcialbym ja wymienic tylko nie moge znalesc akurat do tego modetu. znalazlem za to od innego modelu rts capa T5(nie moge znalesc od nich jaki jest rozstaw goleni. Moze ktos posiada taki i moze mi pomoc.Pozdrawiam
WojtasGCE Napisano 28 Sierpnia 2010 Napisano 28 Sierpnia 2010 Oba amortyzatory z roku 2005, co sugeruje oznaczenie T5 w nazwie. Swego czasu RST tak numerowało swoje widelce. Rozstawem goleni się nie przejmuj... bo i tak nie będzie pasować. Omega ma golenie górne o średnicy 28,6 mm (czy coś koło tego), a Capa 25,4 mm. Wniosek z tego taki, że nie podejdzie. Poszukaj goleni dolnych z modelu albo Omega albo Gila, o oznaczeniach T4, T5 albo T6.
Andrew Napisano 29 Sierpnia 2010 Napisano 29 Sierpnia 2010 chyba lepiej będzie kupić nowego suntoura XCR zamiar naprawiać tego starocia. Już za 130zł możesz kupić najprostszego xcr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.