mendyczek Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Witajcie. Mam aktualnie tani rower - za około 650zł. Do pewnego momentu wystarczał. Aluminiowa rama (waga, bagatela około 15-17kg - tak mi się wydaje). Dzisiaj odebrałem go z przeglądu...i załamałem się. Piasta pęknięta, łańcuch wygląda jakbym wiązał go wokół drzewa i targał. Kierownica piszczy, ogólnie dramat. Na pomysł kupienia roweru wpadlem gdy przejechałem około 2000km w 1,5 roku (po samym Gdańsku). I teraz pytanie. Słyszałem, czytałem, ze jednymi z najlepszych, nieawaryjnych rowerów to Scott. Jednak ich cena z lakka przeraża. Napiszcie proszę co myślicie o tych rowerach (seria szosowa, np. Sportster) z możliwością załadunku w sakwy, z błotnikami i całym osprzętem ochronnym. Wybaczcie mi nie dość dobrą składnię, ale jestem jedynie rowerzystą. Nie znam się na sprzęcie...a poza tym to mój pierwszy wątek na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość :-) Pozdrawiam Krzysiek
Onek Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Myślę że nikt Ci nie pomoże jak na razie ponieważ nie podałeś ile pieniędzy możesz przeznaczyć na nowy rower P.S. Nie ten dział, bardziej Rowery/Ramy
PiterForce5 Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Czy składać? Sam sobie odpowiedz po lekturze tego tematu. http://www.forumrowerowe.org/topic/22298-rowerskladac-czy-kupic/ Cena najtańszego Sportstera wynosi 1300zł... Przeraża Cię ona?
MonoVan Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 a ja powiem Ci inaczej, scott do roweru daje tylko ramę...
mendyczek Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Napisano 17 Sierpnia 2010 Wybaczcie, dopiero po czasie znalazłem tamten temat. Co do Scotta to mam jakies 2500zł, ale skoro nie ten dział, to przenoszę sie do Rowery/Ramy. Dzieki za odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.