Skocz do zawartości

[Licznik] z podświetlaniem

SeCoR

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Funkcji ma sporo, jednakże obawiam się co do niego - trochę podejrzanie tani, jak na tak rozbudowane oprogramowanie :yes: Może ktoś miał już z nim kontakt?

Napisano

nom właśnie też się obawiam że coś za tani i chyba jednak będę zmuszony kupić coś bez podświetlania jednak jakiejś znanej marki żeby mieć pewność działania i żeby licznik był w miarę solidny.

Napisano

Witam

Jeśli chodzi o tamten licznik co podałeś wyżej, to jest to zwykłe dziadostwo- pochodzi może z miesiąc i kosz.

Jeżeli chodzi o porządne liczniki do 100zł z podświetleniem to ja zdecydowanie polecam ten oto licznik:

http://allegro.pl/item1183047775_nowosc_2010r_licznik_sigma_sport_bc_1609_bc_1609.html

Sigma BC 1609- sam go mam i jest naprawdę wart swojej ceny- dużo przydatnych funkcji i naprawdę jedna z najlepszych jeśli nie najlepsza firma produkująca elektronikę do rowerów(w tym liczniki).

Na twoim miejscu brałbym bez zastanowienia.

Polecam i pozdrawiam

Napisano

A to podświetlanie jest faktycznie przydatne? Bo jeśli nie to tak jak mówiłem - mi zależy praktycznie tylko na sumowaniu przejechanych km, choć ubolewam, bo w tym liczniku, który dałem wyżej, max jest 999 km ;/ a wolałbym się zamknąć przy liczniku w 60zł, bo i tak rower kosztuje mnie dużo więcej niż zakładałem :)

Aha i wie ktoś może czy w tym liczniku dane są zapisane nawet po wyjęciu baterii ?

Napisano

A to podświetlanie jest faktycznie przydatne? Bo jeśli nie to tak jak mówiłem - mi zależy praktycznie tylko na sumowaniu przejechanych km, choć ubolewam, bo w tym liczniku, który dałem wyżej, max jest 999 km ;/ a wolałbym się zamknąć przy liczniku w 60zł, bo i tak rower kosztuje mnie dużo więcej niż zakładałem :)

Aha i wie ktoś może czy w tym liczniku dane są zapisane nawet po wyjęciu baterii ?

Podswietlenie jest przydaten w ciemności. Poza tym jak chces znac dokładną specyfikacje to rusz się na stronę producenta i poszukaj manuala.  Problem użyć google?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...