SeCoR Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 A więc jak w temacie szukam nie drogiego licznika (max. 100zł) z : -podświetlaniem -oraz z możliwością dokładnego ustawienia koła co do mm I właśnie chciałbym zapytać was co sądzicie o tym liczniku : http://allegro.pl/item1173884200_podswietlany_prezent_licznik_rowerowy_30_funkcji.html Wszelkie sugestie innego licznika bardzo mile widziane ;D
Blood Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Funkcji ma sporo, jednakże obawiam się co do niego - trochę podejrzanie tani, jak na tak rozbudowane oprogramowanie Może ktoś miał już z nim kontakt?
SeCoR Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Napisano 14 Sierpnia 2010 nom właśnie też się obawiam że coś za tani i chyba jednak będę zmuszony kupić coś bez podświetlania jednak jakiejś znanej marki żeby mieć pewność działania i żeby licznik był w miarę solidny.
ziemian Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam Jeśli chodzi o tamten licznik co podałeś wyżej, to jest to zwykłe dziadostwo- pochodzi może z miesiąc i kosz. Jeżeli chodzi o porządne liczniki do 100zł z podświetleniem to ja zdecydowanie polecam ten oto licznik: http://allegro.pl/item1183047775_nowosc_2010r_licznik_sigma_sport_bc_1609_bc_1609.html Sigma BC 1609- sam go mam i jest naprawdę wart swojej ceny- dużo przydatnych funkcji i naprawdę jedna z najlepszych jeśli nie najlepsza firma produkująca elektronikę do rowerów(w tym liczniki). Na twoim miejscu brałbym bez zastanowienia. Polecam i pozdrawiam
enduroriderPL Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam sigmę 1606L i jest raczej ok. Info na stronie. BTW: bliżniaczy temat był dosłownie 3 dni temu więc kłania się opcja SZUKAJ.
Blood Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Ja np. kupuję sobie taki: http://www.mudserwis.com/licznik-sigma-bl-400-p-800.html Więcej mi do szczęścia nie potrzeba Głównie zależy mi na zliczaniu wszystkich km. Czy myślicie, że lepiej coś innego? Raczej dużo bym nie chciał w licznik inwestować.
Wafel Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Jak z podświetleniem to bierz Sigmę 1606L, do wyrwania na allegro za 76zł z przesyłką. TU link do aukcji.
Blood Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 A to podświetlanie jest faktycznie przydatne? Bo jeśli nie to tak jak mówiłem - mi zależy praktycznie tylko na sumowaniu przejechanych km, choć ubolewam, bo w tym liczniku, który dałem wyżej, max jest 999 km ;/ a wolałbym się zamknąć przy liczniku w 60zł, bo i tak rower kosztuje mnie dużo więcej niż zakładałem Aha i wie ktoś może czy w tym liczniku dane są zapisane nawet po wyjęciu baterii ?
enduroriderPL Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 A to podświetlanie jest faktycznie przydatne? Bo jeśli nie to tak jak mówiłem - mi zależy praktycznie tylko na sumowaniu przejechanych km, choć ubolewam, bo w tym liczniku, który dałem wyżej, max jest 999 km ;/ a wolałbym się zamknąć przy liczniku w 60zł, bo i tak rower kosztuje mnie dużo więcej niż zakładałem Aha i wie ktoś może czy w tym liczniku dane są zapisane nawet po wyjęciu baterii ? Podswietlenie jest przydaten w ciemności. Poza tym jak chces znac dokładną specyfikacje to rusz się na stronę producenta i poszukaj manuala. Problem użyć google?
Blood Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Dobra, ale nie bij mistrzu. Można to normalnie napisać O_o i tak się składa, że na ich stronie akurat tego modelu nie ma ...
enduroriderPL Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Blood to nadal użyuwając google.pl szukaj instrukcji. Ludzie skanowali i wrzucali do sieci.
SeCoR Napisano 15 Sierpnia 2010 Autor Napisano 15 Sierpnia 2010 Dziękuje wszystkim za odp. i propozycje będę brał sigme 1609-BC ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.