miskov17 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Czesc, Wybiera sie ktos z forum na maraton? Szukam chetnych na objazd trasy, jesli bylby ktos chetny prosze pisac Pozdr.
normar Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Czesc, Wybiera sie ktos z forum na maraton? Szukam chetnych na objazd trasy, jesli bylby ktos chetny prosze pisac Pozdr. Na maraton się wybieram ale objazd zaliczyłem w sobotę troche odgadując trasę. W sumie było sucho, tylko gdzieniegdzie trochę błotka, a tak poza tym twardo lub piaszczyście. Jeśli popada porządnie to będą ładne kałuże zwłaszcza przy Warcie. Traska spokojna, fajny zjazd przed Gołaszynem i małe podjazdy pod koniec traski. Z tego co widzę z "dokładnej" mapki org to zahaczymy o Górę Moraską - fajne urozmaicenie. do zobaczyska na trasie
jasskulainen Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 jakies info ? strona zawodow itp, gdzie zapisy
Adam620 Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 nie ma pomiaru czasu elektronicznego :/ będzie tak jak w zeszłym roku że mały roz******* będą mieli ..
annaolszanska Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Orientuje się ktoś czy aktualnie w Suchym duże błotko jest? Bo podobno z tego słynie, deszcze miały byc, a prognozę pogody co chwilę zmieniają... Nie wiem na co się nastawic:D do zobaczenia na starcie!
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzisiaj w nocy ma padać, kolor nieba chyba to potwierdza więc wszystko wskazuje na kąpiele borowinowe. W ubiegłym roku maraton był jesienią więc była borowina z krioterapią. Czyli i tak będzie lepiej.
annaolszanska Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 poradze sobie? w Gnieźnie (dopiero) debiutowałam..
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2010 poradze sobie? w Gnieźnie (dopiero) debiutowałam.. A jaki teren w Hermanowie, widzę że w Agro śmigasz a patrząc na listę zgłoszeń to bedzie wasz maraton.
anka93 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 A jaki teren w Hermanowie, widzę że w Agro śmigasz a patrząc na listę zgłoszeń to bedzie wasz maraton. Ano, z tym że ja jestem tylko fotografem klubowym, który się wciągnął w jazdę Według mnie Mini proste, myślę że trochę trudniejsze niż Gniezno, no i tereny dużo bardziej malownicze i różnorodne. Mega i giga nie znam trasy:)
Adam620 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 Ano, z tym że ja jestem tylko fotografem klubowym, który się wciągnął w jazdę Według mnie Mini proste, myślę że trochę trudniejsze niż Gniezno, no i tereny dużo bardziej malownicze i różnorodne. Mega i giga nie znam trasy:) Mega i Giga - dość trudna trasa mi się podoba dużo zjazdów i podjazdów
miskov17 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Napisano 6 Sierpnia 2010 Co do suchego lasu, trasa nie jest zbytnio wymagająca (poza podjazdem na górę Morasko), ale z drugiej strony na mini nudno raczej nie będzie Prawdopodobnie weekend będzie deszczowy także miejscami na trasie może być błotniście
Mod Team michuuu Napisano 6 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2010 Leje solidnie, błotko gwarantowane.
Adam620 Napisano 6 Sierpnia 2010 Napisano 6 Sierpnia 2010 To dobrze tradycja musi być podtrzymana ja tam lubię błoto
ZooK Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Bo ja się tak zastanawiam. Chcę wziąć udział w tym maratonie na krótkiej trasie i nie do końca wiem czy sobie poradzę. Jeśli chodzi o dystans to jestem spokojny, że dojadę, tylko trochę się tego terenu boję. Niestety dysponuje wyłącznie oponami semi-slick. Co o tym sądzicie? Da radę przejechać? Zapowiada się sporo wody, a więc i błota.
normar Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Bo ja się tak zastanawiam. Chcę wziąć udział w tym maratonie na krótkiej trasie i nie do końca wiem czy sobie poradzę. Jeśli chodzi o dystans to jestem spokojny, że dojadę, tylko trochę się tego terenu boję. Niestety dysponuje wyłącznie oponami semi-slick. Co o tym sądzicie? Da radę przejechać? Zapowiada się sporo wody, a więc i błota. Na krótkim dystansie nie ma za dużo błotnich miejsc -prawie 1/3 to asfalt. Dasz radę. A co do pogody to teraz w Suchym Lesie leje!!! Będzie powtórka z tamtego roku!!!Linki, klocki i łańcuchy do generalnego czyszczenia!!
ZooK Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Ze pada to wiem bo w Poznaniu siedzę. Właśnie się wybieram do biura zawodów się zapisać. Ktoś zna dokładny adres, bo w regulaminie jest tylko ulica podana.
normar Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Ze pada to wiem bo w Poznaniu siedzę. Właśnie się wybieram do biura zawodów się zapisać. Ktoś zna dokładny adres, bo w regulaminie jest tylko ulica podana. Na końcu tej ulicy, na pętli autobusowej.
ZooK Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie doczytałem do końca. Ale się udało. Idę smarować rower... Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Takie związane z organizacją. Może się orientujecie czy będzie na miejscu jakieś miejsce gdzie będzie można się po przyjechaniu na metę wymyć?
normar Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie doczytałem do końca. Ale się udało. Idę smarować rower... Mam tylko jedno pytanie jeszcze. Takie związane z organizacją. Może się orientujecie czy będzie na miejscu jakieś miejsce gdzie będzie można się po przyjechaniu na metę wymyć? W tamtym roku nie było Ale przy Tesco na Opieńskiego jest myjka:)
Adam620 Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 no to będzie trzeba założyć Explorery bo Karma może nie dać rady
nikodem Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 chyba się skuszę co prawda kask będę miał pożyczony, ciuchy jakieś z dna szafy a góral nie ruszony od zimy ale jak się bawić chciałem linki powymieniać ale jak widzę co jest za oknem to skończy się na nowych okładzinach tylko
Adam620 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 lubię błoto ale to przesada była .. ! ale ogólnie zadowolony z pozycji jak ktoś będzie miał zdjęcia niech podeśle będę wdzięczny
JohnyWalker Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Mówisz i masz Ciepłe jeszcze 674 zdjęcia ) Suchy Las
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.