Skocz do zawartości

[Odzież] Dla bardzo wysokiej osoby 197cm

EmptyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam jestem dość dużym człowiekiem bo mam 197cm wzrostu i 100 kg wagi kawałek sadełka też się znajdzie, ale chodzi o to ze chciałbym kupić sobie odzież na rower i myślę ze będę wyglądał śmiesznie gdyż ubrania rowerowe są na ogół obcisłe. Co o tym myślicie jeżeli możecie proszę o radę

Napisano

I na ogół mają zaniżone numeracje, skutkiem czego ja przy wzroście 185cm mieszczę się w praktycznie największe rozmiary (L,XL,XXL zależnie od firmy).

Możesz kupić też luźną odzież. Spodnie z wkładką klik i luźna koszulka klik.

• Mod Team
Napisano

Witam jestem dość dużym człowiekiem bo mam 197cm wzrostu i 100 kg wagi kawałek sadełka też się znajdzie, ale chodzi o to ze chciałbym kupić sobie odzież na rower i myślę ze będę wyglądał śmiesznie gdyż ubrania rowerowe są na ogół obcisłe. Co o tym myślicie jeżeli możecie proszę o radę

Mały i pękaty wygląda gorzej a jednak śmigają. Nie przejmuj się ,pierwszy zakup lepiej przymierzyć co by określić rozmiar. A jak będzie dyskomforcik to jak Schwefel prawi można pomyśleć o luźnym stroju który ukryje usterki nadwozia.;)

Napisano

dzięki za szybką odpowiedź pomyśle nad tym

sory ze dwa posty ale tamtego nie mogę edytować

takie pytanko co to znaczy MTB jestem kompletnym laikiem w takich sprawach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...