EmptyPL Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Witam jestem dość dużym człowiekiem bo mam 197cm wzrostu i 100 kg wagi kawałek sadełka też się znajdzie, ale chodzi o to ze chciałbym kupić sobie odzież na rower i myślę ze będę wyglądał śmiesznie gdyż ubrania rowerowe są na ogół obcisłe. Co o tym myślicie jeżeli możecie proszę o radę
Schwefel Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 I na ogół mają zaniżone numeracje, skutkiem czego ja przy wzroście 185cm mieszczę się w praktycznie największe rozmiary (L,XL,XXL zależnie od firmy). Możesz kupić też luźną odzież. Spodnie z wkładką klik i luźna koszulka klik.
Mod Team michuuu Napisano 29 Lipca 2010 Mod Team Napisano 29 Lipca 2010 Witam jestem dość dużym człowiekiem bo mam 197cm wzrostu i 100 kg wagi kawałek sadełka też się znajdzie, ale chodzi o to ze chciałbym kupić sobie odzież na rower i myślę ze będę wyglądał śmiesznie gdyż ubrania rowerowe są na ogół obcisłe. Co o tym myślicie jeżeli możecie proszę o radę Mały i pękaty wygląda gorzej a jednak śmigają. Nie przejmuj się ,pierwszy zakup lepiej przymierzyć co by określić rozmiar. A jak będzie dyskomforcik to jak Schwefel prawi można pomyśleć o luźnym stroju który ukryje usterki nadwozia.
EmptyPL Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 dzięki za szybką odpowiedź pomyśle nad tym sory ze dwa posty ale tamtego nie mogę edytować takie pytanko co to znaczy MTB jestem kompletnym laikiem w takich sprawach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.