Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wczoraj 16km i Kobieta przywiozła mi metaliki Zeit'a z Krakowa a dziś wymiana i odpowietrzenie w pracy :) - do poniedziałku mam przerwę od mashyny :P

Napisano

Drobna regulacja przedniej przerzutki i tylniego V-brake'a. 20km testowanie całości przed wyjazdem a potem czyszczenie i smarowanie łańcucha. :D

Napisano

A więc. Tylne kółeczko to piasta Hope Pro II, obręcz mavic xm 719 i szprychy DT Competition od strony kasety i DT Super Competition od strony tarczy. Przednie to piasta WTB Laser Disc Lite, obręcz jw. i szprychy DT Competition :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

U mnie nawaliło śniegu. I powiem wam, że kąpiel w jeziorze przy takiej pogodzie to świetna sprawa. Jest jeden wielki plus - wychodząc z wody nie trzeba się martwić, że nogi się obkleją piachem :wub: Dobrze że nas nikt nie widział bo by zadzwonili po pogotowie psychiatryczne. Czterech świrów kąpiących się w jeziorze ok. godziny 22 przy padającym śniegu. Czad :D

Napisano

Przejechałem 11 km i zakuwałem łańcuch bo pękła mi spinka SRAM'a

Ze spinkami o tyle ciekawa sprawa, że katowałem je przez prawie 18kkm i nigdy nic się nie działo. Dopiero 300 km temu pękła pierwsza a dziś druga. Zakułem więc łańcuch na zwykłym pinie bo i tak do lutego nie zrobię więcej niż 300 km. Od lutego zakładam cały nowy napęd :)

Napisano

a ja dostałem na urodziny plecak na rower, bo stary po niemal 3latach lekko się zużył, i mam nadzieję że jutro będzie dużo śniegu jak będę wracał z roboty ;)

Napisano

Na dzieńdobry vel początek dnia - czyszczenie napędu oraz smarowanie łańcucha. Po południu w planie kolejne km w drodze do pracy. Na zewnątrz -2 st. C. ;)

Napisano

w sobotę 60 km po okołokonstancinskich wioskach (asfalt + szutry), w niedzielę 30 km z czego 20 po błotku i śniegu w Lasku Kabackim z WKK i było zajefajnie :(

a moje białe oponki po tym treningu wyglądają jakby wyszły prosto ze sklepu, a już się martwiłam, że ich nie domyję ;)

• Mod Team
Napisano

3,6 km do pracy i tyleż samo z powrotem. Wieczorem mieliśmy jechać nad jezioro, ale silny wiatr skutecznie nas zniechęcił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...