ozim84 Napisano 28 Czerwca 2010 Napisano 28 Czerwca 2010 Witam. Z racji corocznych wypraw rowerowych(2009 ALPY rowerem -1300km 13dni) wybieramy się z narzeczoną(troche taką świerzynką z okolic Wałbrzycha, jak w temacie do Włoch - Wenecja lecz po drodze zwiedzanie Brna Wiednia Bratysławy jeziora Balaton na Węgrzech i stamtąd do stolicy Słowenii Ljubljany - następnie wybrzeżem do Wenecji Wyprawe licze jak że z kobietą to na ok 20 dni i powrót autokarem z Wenecji do PL. Mamy rowerki treking i górski mamy również sakwy i inny potrzebny sprzęt m.in namiot karimaty itd. kuchenke gazową. I mam takie pytanie jak najtaniej przejechać te tereny i co warto zobaczyć po drodze. Spanie na dziko i jedzonko takie jakie sobie upichcimy Jesli ktos w tym okresie gdzieś bedzie na trasie prosze o kontakt zawsze to miło zobaczyć bratnią duszę na obcej ziemi I jeszcze jedno, nigdy nie jeździłem z kobietą takich wypraw. Czego może brakować mojej kobiecie na takiej wyprawie prosze o odpowiedzi panie na co zwracać uwagę jadąc rowerem z kobietą Z góry dzieki i zachęcam do odpowiedzi Tomek
ozim84 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Napisano 7 Lipca 2010 witam, juz w poniedziałek wyjazd. Piszcie co ciekawego zobaczyc
sebekfireman Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 A ten autokar z Wenecji to zabierze bez problemu rowery? Ja być może w rejonie austriackich Alp pojawię się w okolicy 25 lipca, ale to wy już będziecie daleko.
ozim84 Napisano 8 Lipca 2010 Autor Napisano 8 Lipca 2010 Właśnie tego sie najbardziej boje ze nie wezmą nam rowerów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.