Ninetysix Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Witajcie, Pierwsze pytanie... kto słyszał o sklepie rowerowym ROWERoteka.pl Drugie pytanie, kto robił zakupy w sklepie rowerowy online ROWERoteka lub w sklepie FHU Gładysz w Tarnowskich Górach ? Kto wie że teraz na powitanie są rabaty dla nowych użytkowników w sklepie ? Pozdro
Krawcowy Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Z Twojej sygnatury dochodzę do wniosku, że masz coś wspólnego ze sklepem roweroteka, jeśli tak, to dlaczego nie spytasz się o opinie wprost, tylko w tak głupi sposób?
Andrew Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Ceny są wyższe niż w stacjonarnym sklepie u mnie na wsi. Niestety, kiepsko zaczynacie. Wiadomo, że każdy chce zarobić, ale bez przesady...
Ninetysix Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Napisano 22 Czerwca 2010 Z Twojej sygnatury dochodzę do wniosku, że masz coś wspólnego ze sklepem roweroteka, jeśli tak, to dlaczego nie spytasz się o opinie wprost, tylko w tak głupi sposób? W jakim sensie głupi ? Ja ten sklep lubię, dlatego go zachwalam, a chciałem obiektywnie zapytać najpierw. A po prostu pytam czy już jest znany w sieci i na allegro ten sklep wśród grona forumowiczów. coraz to nowe produkty są umieszczane, sklep rośnie w siłę... dajcie troszkę czasu i miejcie go na uwadze... bo co chwile wyskakuje a to na koncie allegro: roweroteka a to w sklepie nowe promocje, czy wyprzedaż-owe okazje. Ja polecam !
morganfriman Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 za korbe SLX 399 złociszy jestem w szoku... chyba drozej juz nigdzie nie ma
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.