Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Studiuje elektronikę i telekomunikacje na polibudzie w Gliwicach. Dziś miałem 4 zajęcia, wszystkie trwały nie dłużej niż 15 minut, a na jedne musiałem czekać 2 godziny :angry: idę się gdzieś przejechać :)

Napisano

Hmmm...jeszcze jaaa :)

Wczoraj zamówiłem L-F Cocaine i w piątek będę szczęśliwym posiadaczem :D

Więc chyba mogę się tu już wpisać:)

Napisano

Domowym sposobem udało mi się ustawić koło prosto względem ramy - pilnikiem pogłębiłem w odpowiednich miejsach haki, następnie montując koło ustawiłem je tak, aby było jak przed zderzeniem z drzewkiem :D

Postanowiłem, że poczekam ze zmianą ramy aż do momentu gdy tą dobiję...

Obejrzałem dziś ponownie spawy i nie widzę żeby coś pękło, a rama trzeszczy nadal.

Pozdro

Napisano

To Ty lepiej wkladaj kaski bo niewiadomo kiedy ramka zrobi "chrup" :D

Ale powiem Ci, że kumpel jeździł z nadpękniętą pod spawem główki ramką [bOPa] - troche bunny-hopów, manuali i mu nie pękła do końca chociaz pęknięcie było dość spore Oo. Wiec moze jak nie masz pęknieć to tak łatwo nie pęknie.

Napisano

W kasku jeżdzę prawie zawsze (prawie, bo gdy używam roweru jako środka komunikacji to nie zakładam).

A jak z ramą będzie to czas pokaże. Póki co po tym 'tuningu' haków jest lepiej i już nie nosi tyłu na lewy bok jak przedtem.

Pozdro

Napisano

dzis sprawiłem sobie nowe oponki, Continental Escape 2.0" z czerwonym bokiem :)

przy okazji odchudziłem rower o dobry 1kg o ile nie wiecej, bo zgodnie razem z tatą uznalismy ze dwa Continentale sa lżejsze od jednej CST które miałem wczesniej, to w takim razie te CST wazyły ponad 1200g sztuka :eek: :eek:

Napisano

ja wczoraj ale przez psa prawie glebe zaliczyłem, bo zblizałem sie do zakretu w prawo i podleciał domnie pies, i skręcałem i patrzałem na tego psa, i zachaczyłem pedałem o krawężnik i spadłem z siodełka jakos i uderzyłem klatka piersiową o mocowanie mostka do rury sterowej, troche bolało, i gdyby nie ludzie wokół to bym chyba zabił tego psa, a wogóle to nie wiedziałem ze tam jest krawężnik, bo juz było ciemno i chyba za szybko skręciłem w ten zakręt :lol: :lol:

Napisano

Więc widze ze L-F'owców nie jest wcale tam mało...

a ja się zastanawiałem nad kupnem Cocainy :)

Edit:

A jak sobie zrobić to pod postem?

Hehe ja też takie chcee :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...