Skocz do zawartości

Leader Fox Team !!

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no i wczoraj przy zmianie klocków mój tylni hamulec zakończył swój zywot. Złamała się sprężynka:P mógłbym wymienić sama sprężynke, ale i tak jego praca mnie nie zadowalała i miałem wymieniać.... Teraz jestem zmuszony

Napisano

weszłem sobie wczoraj na stronke www.leaderfox.cz , i bardzo mi sie podoba ramka Maxx Pro na 2006 rok, ale juz mam kupiona 2005 :D

Napisano

a no rzeczywiscie nie maja piwotów, ale to troche dziwne, ze do ramki za około 350zł nie dawaja piwotów, moze to jest wersja z tarczówkami i nie ma piwotów przykreconych :P

• Mod Team
Napisano
weszłem sobie wczoraj na stronke www.leaderfox.cz , i bardzo mi sie podoba ramka Maxx Pro na 2006 rok, ale juz mam kupiona 2005 :D

Co zrobiłeś?

A ramka mi się nie bardzo podoba ze względu na kolor, nie przepadam za czarnymi ramami. Wejście na piwoty wg mnie powinna mieć. Ale fajnie, że pomyśleli wreszcie o mniejszych ludziech i zrobili też 16" :D

Napisano

znaczy sie odwiedziłem, a ja tylko czarne ramki preferuje, w zyciu nie kupie innej ramki, no chyba ze sie trafi jakas okazja.

• Mod Team
Napisano

Wygląd czarnej ramy jest ogólnie niezły ale strasznie się to brudzi i widać każde źdźbło kurzu i właśnie to mnie denerwuje

Napisano

Sprawdzaliście czy mozecie wysłać e-maila do leader foxa z prośbą o katalog 2006 na stronie jest podane że można go zamówić, ale mi zawsze wyskakuje błąd i nie mogę wysłać

Napisano

eeej:D A meridziarze mają koszulki klubowe. Moze dało by rade zmajstrować coś takiego i u nas? Jest ktoś kto ma jakies możliwośći, zajmuje się grafiką i byłby w stanie podjąć się tego zadania ?

Napisano

na stronie Leader Foxa są koszulki do kupinia w dość przystępnej cenie :P niedługo będe wiedział czy będą one w Polsce

Napisano

Zapowiada się ciekawie :P Ja już nie będe kupował Maxx Pro z 2005 tylko z 2006 tylko że muszę zbierać dodatkowo na tarcze, i sięzastanawiam mechaniczne czy hydrauliki.

Napisano

no szkoda, 2006 jest mi sie bardziej podoba od 2005, ale co zrobic, za dwa albo trzy lata wymienie na cos lepszego, fajne malowanie ma 2006.

Napisano

na stronie Leader Foxa są koszulki do kupinia w dość przystępnej cenie :) niedługo będe wiedział czy będą one w Polsce

Jak będizesz wiedział to pisz:) chętnie taką kupie

zrobiłem troche fotek mojego roweru w budowie:

p12800129tf.th.jpg

wiecej postaram sie dac na pinkbika :D

To jest 18' ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...