mansi Napisano 28 Maja 2010 Napisano 28 Maja 2010 Witam jestem nowym użytkownikiem Od przyszłego tygodnia planuje czasem jezdzić w bieszczady na weekendy rowerem sam lub w towarzystwie Jeśli ktoś jest z okolic Krosna, Iwonicza, Rymanowa bardzo chętnie możemy coś ustalić, poza tym chętnie pojezdziłbym z kimś na krótsze wypady, w tygodniu. Jakie tempo? Jaka kondycja? Na krótsze wypady dostosuje się na bieszczady- wiadomo trzeba będzie przejechać przynajmniej 100 km dziennie gg: 17654647
soliner Napisano 12 Czerwca 2010 Napisano 12 Czerwca 2010 Powitać Ja myśle że moglibyśmy kiedyś śmignąć na podbój bieszczad, ale kąwal drogi mamy zeby wogole tam dojechać, ja jestem z grabownicy Przyznam że niedzielne jeżdżenie najlepiej by mi odpowiadało Pozdrawiam
mansi Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Napisano 12 Czerwca 2010 Mnie interesują 2 dni sobota-niedziela i trasa na Cisną
soliner Napisano 13 Czerwca 2010 Napisano 13 Czerwca 2010 Dopiero załapałem, Ty chcesz nocleg załapać? Trase do Cisnej i powrót przez terke przejechałem w około 7h30min w zeszłym roku jak dla mnie mordercza trasa 165km przez te góry
luk107 Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Witam. Również jestem chętny. Którą trasą zamierzacie jechać? Proszę o PM albo GG. W 1 dzień dam rade, lecz nocleg bardziej mi odpowiada.
luk107 Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Zrobiona trasa w 2 dni do Cisnej. ~220km bocznymi drogami
luk085 Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Cześć, Czy w tym roku ktoś jeździ z Krosna lub okolic w jakieś wypady jednodniowe? Ja w tygodniu wieczorami po pracy (tak po 17) staram się jeździć. Wczoraj jakieś 60km zrobiłem w stronę Dukli i okolice, potem powrót do Krosna. Na weekendy można pojeździć coś więcej w okolicach 100km, może więcej. Większość szosa, trochę bezdroży oczywiście też. Jak by ktoś był chętny pojeździć razem to piszcie.
tomaler Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 ja moglbym sie wybrac na taka wyprawe:p ale to dopiero pod koniec kwietnia:p
btrx Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 witam jade z kumplem od soboty do wtorku na rowerze w biesy. pelen spontan. nocleg mamy zapewniony za 35 zl/ doba (3 osobowy pokoj) w Czarnej. zjezdzamy sie do przemysla i ok 11 wyruszamy stamtad na gorki. zwolnilo sie nagle jedno miejsce, moze jest ktos chetny zanim odwolam rezerwacje noclegu dla tej jednej osoby ? jedziemy na szosach edit: tempo - pierwszy wypad w tym sezonie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.