Skocz do zawartości

[Ciekawe ostrokołowe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe II

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajne rzeczy w czechach, szkoda że nie wysyła za granicę.

Założę się że pójdzie za grosze, jak większość rzeczy tam.

silniční kolo (2632141532) - Aukro - největší obchodní portál

Wcale nie poszedł za takie grosze jak na Czechy (widziałem juz śmieszniejsze ceny na Aukro), oczywiście na ebay'u takie pieniadze to prawdziwa okazja.Tak z innej beczki, czy ktoś kto się zna może mi powiedzieć czy to naprawdę jest rama od Supra?(Wydaje mi sie, że szosowy super miał poziome chaki) Bo jeśli tak to prawdziwa okazja. http://allegro.pl/romet-super-560-i2644870701.html

Napisano

to już nie Columbus, ten ma 27.2. Reynolds też nie-26.4. Mam sporta, który też ma 25.4, ale ma też dłuższe haki... jak zwykle cudak z Bydgoszczy? :D

Napisano

Ta koga miyata przepiękna! :woot:

A wicher ładnie się sprzedał, spodziewałem się że albo pójdzie za te 1500 albo wcale.

w ostatniej chwili ktoś mnie przelicytował i chcę poznać i pogratulować skubańcowi ;)

wg mnie 2k za ten rower to dobra cena.

Napisano

Jeżeli Ci wszystko w nim odpowiadało tak jak jest, to to była cena w granicach rozsądku. Ja na przykład bym tyle nie dał.

Ale nie mart się, można wyrwać wszystko dużo taniej, tylko to zabawa dla cierpliwych i takich co mają już na czym jeździć. Nie wiem jak jest u Ciebie.

Napisano

Jeździć jest na czym, ale nadszedł czas na coś klasycznego. Co do Wichera, było w nim wszystko co chciałem mieć w rowerze (może prócz kierownicy i korby), dla samych kół i ramy dałbym wiele ;)

Napisano

też na nią szykowałem sporo kaski, a tu nic nie wyszło ..

Wcześniej miałem taki przypadek z korbą..

Ja się pytam po kiego ch**a robić licytacje od złotówki ????

Napisano

Jeśli to nie pierwszy raz u tego sprzedającego i ma ktoś jakiś zrzut ekranu to proponuję to zgłosić do allegro. Jest takie coś jak cena minimalna a takie manewry to robienie ludzi w ch%$a i marnowanie czyjegoś czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...