Skocz do zawartości

[Okulary] Arctica S-58

Abarth

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

zainteresowany jestem okularami na rower, po tym jak przy 40km/h wpadła mi mucha do oka :) Poczytałem trochę i stwierdziłem że dobrym wyborem były by okulary Arctica S-58. Zastanawia mnie tylko jaką wersję kolorystyczną wybrać, aby był kompromis między jazdą w pochmurne dni jak i w słońcu. W grę wchodzi model S58A i S58D. Czy ktoś mógłby poradzić mi czy szkła przyciemniające tak bardzo zaniżają widoczność w pochmurne dni, a szkła pomarańczowe nie "tłumią" dostatecznej ilości promieni słonecznych?

Link do aukcji:

Arctica S-58

Pozdrawiam

Napisano

Witam,

zainteresowany jestem okularami na rower, po tym jak przy 40km/h wpadła mi mucha do oka :icon_cool: Poczytałem trochę i stwierdziłem że dobrym wyborem były by okulary Arctica S-58. Zastanawia mnie tylko jaką wersję kolorystyczną wybrać, aby był kompromis między jazdą w pochmurne dni jak i w słońcu. W grę wchodzi model S58A i S58D. Czy ktoś mógłby poradzić mi czy szkła przyciemniające tak bardzo zaniżają widoczność w pochmurne dni, a szkła pomarańczowe nie "tłumią" dostatecznej ilości promieni słonecznych?

Link do aukcji:

Arctica S-58

Pozdrawiam

Zobacz te.

http://allegro.pl/item1048651590_okulary_sportowe_arctica_s_47_wymienne_szkla_etui.html

5 PLN drożej, ale wymienne szkła i problem z głowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...