Abarth Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Witam, zainteresowany jestem okularami na rower, po tym jak przy 40km/h wpadła mi mucha do oka Poczytałem trochę i stwierdziłem że dobrym wyborem były by okulary Arctica S-58. Zastanawia mnie tylko jaką wersję kolorystyczną wybrać, aby był kompromis między jazdą w pochmurne dni jak i w słońcu. W grę wchodzi model S58A i S58D. Czy ktoś mógłby poradzić mi czy szkła przyciemniające tak bardzo zaniżają widoczność w pochmurne dni, a szkła pomarańczowe nie "tłumią" dostatecznej ilości promieni słonecznych? Link do aukcji: Arctica S-58 Pozdrawiam
Zwierzyna Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Witam, zainteresowany jestem okularami na rower, po tym jak przy 40km/h wpadła mi mucha do oka Poczytałem trochę i stwierdziłem że dobrym wyborem były by okulary Arctica S-58. Zastanawia mnie tylko jaką wersję kolorystyczną wybrać, aby był kompromis między jazdą w pochmurne dni jak i w słońcu. W grę wchodzi model S58A i S58D. Czy ktoś mógłby poradzić mi czy szkła przyciemniające tak bardzo zaniżają widoczność w pochmurne dni, a szkła pomarańczowe nie "tłumią" dostatecznej ilości promieni słonecznych? Link do aukcji: Arctica S-58 Pozdrawiam Zobacz te. http://allegro.pl/item1048651590_okulary_sportowe_arctica_s_47_wymienne_szkla_etui.html 5 PLN drożej, ale wymienne szkła i problem z głowy
Patryke Napisano 21 Maja 2010 Napisano 21 Maja 2010 Ktoś może używa tych S-47? Też właśnie szukam okularów, tylko żeby były dobrze wentylowanych i te wyglądają całkiem przyzwoicie.
Abarth Napisano 21 Maja 2010 Autor Napisano 21 Maja 2010 Zwierzyna=> Dzięki za link, przeoczyłem tą aukcję, + dla ciebie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.