Skocz do zawartości

[Przerzutka tylna] Sram X9, sprężyna nie cofa wózka do najniższego biegu

elvis391

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

@rakers, mógłbyś wstawić link do tej informacji? Albo chociaż (jeśli oczywiście pamiętasz) napisać od kiedy do kiedy (mam na myśli datę produkcji) produkowana był wadliwa seria X-9.

Napisano

@rakers, mógłbyś wstawić link do tej informacji? Albo chociaż (jeśli oczywiście pamiętasz) napisać od kiedy do kiedy (mam na myśli datę produkcji) produkowana był wadliwa seria X-9.

szukam szukam i nic...

napisz do Sram i Harfy o udzielenie informacji...

• 2 miesiące temu...
Napisano

Mialem to samo reklamuj to. To jest wada.

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Napisano

Rakers reklamowałeś i co? Dostałeś dobrą bez tej wady, taki sam model?

ja mam x.9 sgs nie reklamowałem bo ją w USA kupiłem. Ale jak masz gwarancję Polską....

Napisano

Witajcie! Ja terz mam ten probleb co i wy, a drugi problem to taki że mam manetki rocket i się złamał uchwyt mocujący przy dokręcaniu śruby, szok masakra, nieraz widziałem połamane klamki i manetki srama, avida, ogólnie od 10 lat stosuję shimano i nierazu mnie nie zawiodło, made in japan, wnioski wyciągnijcie sami, Ten koncert jest przereklamowany przez amerykanów, w jednym sklepie bywam co są bardzo drogie roerki, nawet do za 50 tyś, i Ci goście tylko stosują shimano!, mistrzyni świata terz wygrała z shimano.

Napisano

Chlopie przetlumacz swoją wypowiedź na Polski.

sent from my android using Tapatalk

Napisano

Wygrasz jak się polskigo nauczysz. Bedziesz mistrzem swiata

sent from my android using Tapatalk

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Odświeżam,

Jak wasze przerzutki i jak ewentualne powodzenie reklamacji.

Mam ten sam problem.

X-9 była przy kupowanym rowerze (Instinct 29 model oczywiście 2010). Reklamować samą przerzutkę, czy musze oddać cały rower w środku sezonu?

Napisano

Dobrze że nie proponujesz zakłądania nowego wątku!

Pierwszy raz spotykam się z tym, że komuś nie pasuje przeglądanie wątków z historii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...