Skocz do zawartości

[wycieczka] szlak orlich gniazd - majówka

mountainbike

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja też mam zamiar w wakacje (gdzieś na przełomie lipca/sierpnia) udać się na rowerowy szlak Orlich Gniazd ze znajomymi. Mam nadzieje, że pomysł wypali. Galeria na stronie bardzo dobra. Pozdrawiam

Napisano

Mam pytanie do zdobywców Szlaku Orlich Gniazd. Jak wygląda sprawa noclegu? Da się znaleźć jakąś tanią kwaterę, na jedną noc? Da ktoś jakieś namiary? Najlepiej w okolicy środka szlaku.

Napisano

Mam pytanie do zdobywców Szlaku Orlich Gniazd. Jak wygląda sprawa noclegu? Da się znaleźć jakąś tanią kwaterę, na jedną noc? Da ktoś jakieś namiary? Najlepiej w okolicy środka szlaku.

oczywiście, że znajdziesz. do tego jest duża różnorodność kwater, od tanich agroturystyk po droższe pensjonaty i hotele. namiarów Ci nie podam, bo nie chce mi się szukać w sieci, poza tym wszystko zależy od tego jakim szlakiem chcesz przejechać Jurę i ile km przejedziesz w ciągu dnia :)

Napisano

Racja. Ja na bieżąco będę szukał jakichś noclegów, oczywiście nie mam dużych wymagań, tylko żeby był kąt na śpiwór no i oczywiście toaleta. Myślę, że agroturystyka jest ok. Sam w jednej spałem dwa lata temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...