Skocz do zawartości

[okulary] co do danej ceny

pwe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej,

mozecie mi cos polecic w 3 przedzialach? chce kupic okularki dla kilku osob.

wymagania:

- wymienne szkla (w tym białe)

- gumowe na uszach

- polaryzacja?

moje propozycje:

do 80zł

- ?

do 130zł

- ARCTICA S-30 ??

do 200zł

- Shimano Equinox ??

dzieki!

Napisano

no właśnie ARCTICE miałem kiedyś i było OK w uzytkowaniu, ale pękła mi jakoś tak sama...

S-30 czy jakaś tańsza?

Napisano

ja mam wlasnie s-30 (to jest ta z 3 kpl wymiennych szkiel o ile sie nie mysle w symbolu)i jestem z niej bardzo zadowolony

Napisano

a może jakieś inny pomysły? bym pochodził, z konkretami a w sklepach albo drogie albo drogi badziew wciskać mogą.

Napisano

okulary i tak trzeba przymierzyć. kiedy ja kupowałem okulary wypatrzylem sobie arctica s-97, a po przymierzeniu okazało się ze to kompletny niewypał. właściwie jeżeli wiesz czego oczekujesz, to pojeździj po sklepach i poprzymierzaj.

z tańszych okularów warto zobaczyć accenty i arctici. jak chcesz cos porzadniejszego to np. uvex, solano, shimano, rudy project :]

Napisano

no zamierzam pochodzic, przymierzać, ale chcę wiedzieć czego szukać :) w jednym sklepie raczej nie znajde wszytskiego.

Napisano

Do 80zł mogę ci polecić te -> http://allegro.pl/item1037779673_okulary_sportowe_arctica_s_85_polaryzacyjne_etui.html . Napisałem na gg dokładnie do tego sprzedawcy i dorzucił mi kolejne szkła. Tak więc za 60 zł z przesyłka dostałem dobrej jakości okulary z wymienianymi szkłami oraz 3 pary szkieł. Z tego co się zorientowałem są z kolekcji z 2008 roku dlatego ich cena jest tak niska. Pomarańczowe szkła są naprawdę dobre do jazdy samochodem :) światła samochodów nie oślepiają ... chyba że ktoś ma dobre xenony :)

pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...