pwe Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 hej, mozecie mi cos polecic w 3 przedzialach? chce kupic okularki dla kilku osob. wymagania: - wymienne szkla (w tym białe) - gumowe na uszach - polaryzacja? moje propozycje: do 80zł - ? do 130zł - ARCTICA S-30 ?? do 200zł - Shimano Equinox ?? dzieki!
pwe Napisano 5 Maja 2010 Autor Napisano 5 Maja 2010 no właśnie ARCTICE miałem kiedyś i było OK w uzytkowaniu, ale pękła mi jakoś tak sama... S-30 czy jakaś tańsza?
blair7 Napisano 5 Maja 2010 Napisano 5 Maja 2010 ja mam wlasnie s-30 (to jest ta z 3 kpl wymiennych szkiel o ile sie nie mysle w symbolu)i jestem z niej bardzo zadowolony
pwe Napisano 5 Maja 2010 Autor Napisano 5 Maja 2010 tak to te, chyba najdrozszy sportowy model (wg allegro)
pwe Napisano 6 Maja 2010 Autor Napisano 6 Maja 2010 a może jakieś inny pomysły? bym pochodził, z konkretami a w sklepach albo drogie albo drogi badziew wciskać mogą.
Arek03170 Napisano 6 Maja 2010 Napisano 6 Maja 2010 okulary i tak trzeba przymierzyć. kiedy ja kupowałem okulary wypatrzylem sobie arctica s-97, a po przymierzeniu okazało się ze to kompletny niewypał. właściwie jeżeli wiesz czego oczekujesz, to pojeździj po sklepach i poprzymierzaj. z tańszych okularów warto zobaczyć accenty i arctici. jak chcesz cos porzadniejszego to np. uvex, solano, shimano, rudy project :]
pwe Napisano 7 Maja 2010 Autor Napisano 7 Maja 2010 no zamierzam pochodzic, przymierzać, ale chcę wiedzieć czego szukać w jednym sklepie raczej nie znajde wszytskiego.
xgth Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Do 80zł mogę ci polecić te -> http://allegro.pl/item1037779673_okulary_sportowe_arctica_s_85_polaryzacyjne_etui.html . Napisałem na gg dokładnie do tego sprzedawcy i dorzucił mi kolejne szkła. Tak więc za 60 zł z przesyłka dostałem dobrej jakości okulary z wymienianymi szkłami oraz 3 pary szkieł. Z tego co się zorientowałem są z kolekcji z 2008 roku dlatego ich cena jest tak niska. Pomarańczowe szkła są naprawdę dobre do jazdy samochodem światła samochodów nie oślepiają ... chyba że ktoś ma dobre xenony pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.