zbyniooo Napisano 4 Maja 2010 Napisano 4 Maja 2010 Witam Wszystkich! Na wstępie chciałem się przywitać. Będzie to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Zaznaczam że wyszukiwarka niestety nie pomogła mi w odnalezieniu odpowiedzi. Dzisiaj zakupiłem nowy suport firmy vp. W domu dopiero wyjąłem go z pudełka i zauważyłem iż lewa miska ma duży luz ...biega sobie po łożysku jak szalona i da się odchylić od płaszczyzny fot. poniżej. Wcześniej miałem suport na kulkach i chciałem się przesiąść na coś trwalszego. Nie miałem nigdy do czynienia z łożyskowanym. Wydaje mi się ze ten luz jest zbyt duży ale mogę się mylić więc zanim pojadę go wymieniać chciałbym zasięgnąć opinii obeznanych w temacie.Do wyboru był ten vp i neca wybrałem vp bo miał miski stalowe mam nadzieje ze to dobry wybór
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2010 Mod Team Napisano 5 Maja 2010 hmmm miałem do czynienia z suportami VP i miska wchodziła na styk. Możliwe ze to wada, ale możesz też coś nawinąć żeby zmniejszyć luz(np trochę papieru). Decyzja należy do ciebie.
zbyniooo Napisano 6 Maja 2010 Autor Napisano 6 Maja 2010 Byłem w sklepie w celu wymiany. Okazalo sie ze inne tez mialy takie pasowanie...taki juz ich urok a po skreceniu jest wszystko ok.
Mod Team Puklus Napisano 7 Maja 2010 Mod Team Napisano 7 Maja 2010 Własnie ze OK nie jest, Bo jak na misce jest luz to suport trzyma sie tylko z prawej strony na gwincie a lewa wisi w powietrzu co nie jest najlepszym rozwiązaniem. Polecił bym cos jednak nawinąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.