Skocz do zawartości

[1000 zł ] rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Z góry przepraszam za to się nie sprecyzowałam ale jestem kompletnym świeżakiem i nie rozróżniam takich wymownym skrutów jak DH XC czy też freeride. Poprostu mieszkam w dosc ciekawej okolicy i chciałem to wykorzystac wiecie górki pagórki las troche dróg szutrowych troche leśnych ściezek które od lasu różnią sie tylko tym że drzewa na nich nie rosną :P. A nawet pare miejsc z których dało by sie oddać nie zbyt długi 2-3 metrowo skok(próbowałem na moim starym na rowerze i własnie dlatego kupuje nowy :wallbash:). Pare razy nawet widziałem własnie rowerzystów którzy jeżdzili w mojej okolicy. Przejdzy do sedna co do roweru nie mam jakis specjalnych wymagan chciałbym : dosc mocna rame ale przedewstkim niezbyt cieżką (sztywną sa tańsze),mocnych hamulce (nie wiem co lepsze tarcze czy v-brake ) przerzutki i amortyzatory tu nie mam zielonego pojecia co jest dobre a co nie jedyne czego chciałbym to aby przerzutki były tylko z tyłu.Przygladałem sie już roweru kross sign i panic a także Next monster i deville (choc ponoć od roweru z makro różnia sie tylko cena i to zawyrzoną ) Z góry wam dziekuje i licze że mi pomorzecie i podzielicie sie swoja wiedzą a jesli jescie jakos z okolic krakowa to moze sie kiedys nawet pojedziemy gdzies przejechac <_< mam 170 cm wzrostu i waże 70 kg wiem wiem kloc ze mnie ale wierzę ze moge latać (zamierzam schudnąć :))

Wolał bym kupić cały rower nie zbyt znam sie na skrecaniu moje nawieksze osiagniecie to wymiana hamulców

Napisano

Skoro jesteś nastawiony głównie na zabawę weż Krossa Sign DS. Za tę kwotę nie znajdziesz nic lepszego (chyba, że w grę wchodzą także używane).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...