SlaVa Napisano 21 Kwietnia 2010 Napisano 21 Kwietnia 2010 Nie jest to żadna oferta, ani zapytanie, ale jakoś ciekawostkę wrzucam na forum Rower LX Swissbike 2009 W mieście czy na górskim szlaku, na dziurawych ulicach i wysokich krawężnikach, na wyboistych szlakach w plenerze - Swissbike LX wszystkiemu podoła. Najwyższa jakość wykonania, niezawodność, mała waga i możliwość łatwego transportowania roweru w stanie złożonym - to podstawowe cechy Swissbike LX. Zabierz swojego Swissbike LX do pociągu czy autobusu, włóż do bagażnika swojego samochodu, lub zabierz na jacht podczas wyprawy żeglarskiej. W biurze schowaj pod biurko, a po powrocie do domu włóż go do szafy. To proste! Po prostu jedziesz, składasz i chowasz. Wymiary po złożeniu: 90 x 43 x 77 cm Waga: 15 kg Opis: * rama: 7005 aluminum z systemem szybkiego składania FIT * amortyzator: SR Suntour® XCT ugięcie 80 mm * obręcze: aluminium, 32 szprychy, podwójna ścianka * opony: 26 x 1.95" Kenda * piasty: Formula® * siodełko: Cionlli®, kolor czarny, z rowkiem * manetki: Shimano EZ Fire Plus * przerzutka przód: Shimano Down Swing * przerzutka tył: Shimano SLX 8-speed * korba: SR Suntour® * biegi: 24 biegi * hamulce: przód: Promax, mechaniczne, tarcza; tył: szczękowe * rozmiary ram: 18" (wzrost: 167 - 185cm) * gwarancja producenta na wszystkie części i komponenty 1 rok; rama objęta jest ograniczoną dożywotnią gwarancją producenta Ktoś się spotkał z tym rowerem? Co o nim sądzicie? Aha, zapomniałem Cena w sklepie 3 090 PLN Cena XXXXX 2 590 PLN W załącznikach zdjęcia roweru gotowego do jazdy jak i złożonego PS. Nie bardzo wiem, czy w odpowiednim dziale umieściłem ten temat. Jeśli nie, to przepraszam i proszę o przeniesienie
Schwefel Napisano 22 Kwietnia 2010 Napisano 22 Kwietnia 2010 Ameryki nie odkryli tym bikiem, bo już dawno temu amerykańska armia dysponowała takimi składakami. Teraz ten sprzęt najlepiej sprawdza się jako dodatek do łodzi albo campera.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.