Rychlapl Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, muszę zakupić oponkę szosową 23 mm na tył. Ma się spisywać możliwie dobrze w każdych warunkach, jednak gdy pada raczej nie jeżdżę. Warunki: polskie dziurawe drogi. Mam na ten cel przeznaczone max 80zł. Myślałem nad: Vittoria Zafiro Maxxis Detonator 60 tpi Wybrać coś z tego, czy może jakąś inna opcja? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Jeździłem często na oponach Vittoria i nigdy nie narzekałem, ale nie mam porównania z innymi firmami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ja też jeżdże na zafirkach najpierw druty teraz kupiłem zwijaki i powiem ze sa ok nie mam porownania ale kiedyś był w bb test 2 szos jedna własnie miała detonatory druga zafirki (obie drutowe wersje) i napisali ze zafirki lepiej wypadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Kupiłem Zafirkę, wczoraj pierwsza wycieczka i jestem raczej zadowolony. Warunki suche, droga dziurawa jak prawie każda u nas. Nie mam porównania do innych produktów, ale powinno być ok. Zobaczymy jak z wytrzymałością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dienet Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja dziś kupiłem: Maxxis Detonator 60 tpi zwijaną za 59 zł . Więc będziemy mogli porównać. Na razie nie mogę przetestować bo mi pękła dętka podczas pompowania (były już zajechane) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekn77 Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Ja jeżdżę na zwijanych Schwalbe Blizzard 700x23. Świetne oponki do dostania za ok 60zł. Bardzo fajna mieszanka gumy, trwała i o doskonałej przyczepności. Gorąco wszystkim polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dienet Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ja dziś wyskoczyłem na 2h więc już coś wiem. Toczy się dobrze. Na wirażach po wsi układa się ok. Hamowanie w pełni kontrolowane. Nie straszne jej różne nawierzchnie. Też z niecierpliwością czekam na to kiedy się znacznie niszczyć. Jeżdżę na ok. 100 psi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.