obelix94 Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam! Proszę o ocenę podanej strony. Jak wam się prezentuje i w ogóle. Niestety, z wiadomej przyczyny strona wygląda inaczej niż zawsze http://www.gl-art.pl/
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2010 Rozumiem, że kolorystyka podyktowana obecnymi wydarzeniami... ? Wchodząc na stronę główną w sumie nie wiem czego się spodziewać czy to tylko witryna pokazująca czyjeś możliwości czy sklep a jeśli tak to czy detaliczny czy w hurcie ... ? W stopce strony nie macie polskich znaków. Generalnie wszystko ok, tylko popracowałbym nad stroną główną
obelix94 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Napisano 11 Kwietnia 2010 No, oczywiście że z racji ostatnich wydarzeń... Stopki nie zauważyłem
nabial Napisano 11 Kwietnia 2010 Napisano 11 Kwietnia 2010 biale tlo ma to do siebie, ze bardziej gryzie oczy nizli zawartosc, a to chyba nie jest pozytywne stonowalbym to delikatniejszymi barwami
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2010 Moim zdaniem jak na dzisiejsze możliwości grafiki to ta strona nic w sobie nie ma. Jest tak prosta, że aż razi. Nie podoba mi się szara firanka, moim zdaniem powinno być w niej coś co sprawiło by, że odwiedzający tę stronę wiedziałby czego może się spodziewać. Mało informacji o firmie stawia was na rynku w niezbyt dobrej pozycji. Człowiek jeżeli nie przeczyta czegoś o was co mogło by go zachęcić np. lata doświadczeń, technika wybierze zakład gdzie takie informacje znajdzie. Do lekkich poprawek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.