lupasss Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam mam problem, zgubiłem śrubkę regulacyjną, (zaznaczone na zdjęciu) a wraz ze śrubką plastikowy gwint w który wkręca się śrubkę. Ci co mieli do czynienia ze Sram'em wiedzą o co chodzi. Tutaj pojawia się problem czy ktoś miał z czymś takim do czynienia, lub ma do odsprzedania śrubkę ze starego kompletu. Bardzo proszę o pomoc
cynamon2 Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Podzwoń po serwisach SRAM-a, może gdzieś się pląta połamana przerzutka, a ostatecznie powinni mieć nowe śrubki. Do przerzutki wartej parę stów warto za taką śrubkę dać nawet 30PLN lub więcej.
lupasss Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Napisano 6 Kwietnia 2010 Wiem że warto, tylko muszę wiedzieć gdzie coś takiego znaleźć. Swoją drogą trochę kijowo ze w przerzutce za 600zł tak łatwo zgubić śrubkę, która trzyma się na plastikowym gwincie...
Rulez Napisano 6 Kwietnia 2010 Napisano 6 Kwietnia 2010 Po pierwsze trocheę to dziwne, że ją posiałeś, ja wiele lat używam X-0 i takiego problemu nie miałem . O śrubkę możesz zapytać w Harfie, w serwisie na pewno mają, tylko czy będą mieli chęć wysłać ...
marsman Napisano 12 Kwietnia 2010 Napisano 12 Kwietnia 2010 mam ten plastik z połamanej X.0. ale śrubki nie oddam możesz też wkręcić plastikową śrubkę wtedy tego plastikowego elementu nie potrzeba-śrubki z tworzywa z którymi miałem styczność miały minimalnie większą średnicę gwintu i dzięki temu stawiały opór. jak coś pw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.