pinkhc Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam. Pytanie do posiadaczy tych tarczówek: http://www.hayesdiscbrake.com/stroker/ryde_caliper.jpg Czy tam na górze, na tym tłoczku nie powinno być takiej gumowej zaślepki, żeby nie dostawał się brud i kurz? A jeżeli nie, to jaki system zabezpiecza czystość tego wlotu? Z góry dzięki za odpowiedź na mam nadzieję nie aż tak głupie pytanie Pozdrawiam
Rulez Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 pojedź gdzieś gdzie złomują samochody tam tego pełno.
pinkhc Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Ale skoro Ryde nie ma, a to potrzebne, to nie kumam totalnie tej polityki. Przecież taka gumka to dosłownie grosze, to chyba by ją dali, gdyby jej brak wpływałby tak znacząco jakość hamulca? :<
iras76 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 najtańszy hampel hayesa więc nie ma co liczyć na cuda powiem szczerze nie zwróciłem nigdy na to uwagi ale fakt że z oszczędnością trochę przesadzili przy odpowietrzaniu dosyć kłopotliwe może być dłubanie i czyszczenie
pinkhc Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Napisano 3 Kwietnia 2010 Zalepiłem sobie czarną taśmą, mam nadzieje, że mi się system sprawdzi no chyba, że tak nie można, to niech ktoś mnie oświeci
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.