wiktor95 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam, Mam pytanie, o opony. Zamierzałem kupić opony Schwalbe rocekt ron 26x2,1 EVO ale słyszałem że się szybko ścierają szczególnie na asfalcie, czy to prawda ? Jeśli tak to jakie inne opony polecili byście w podobnej cenie i najważniejsze dla mnie w podobnej wadze. (Rocet rony, ważą 435 g.) z Góry dzięki Pozdrawiam
madek Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Kupujesz RoRo do jazdy po asfalcie czy co? Poza tym jest juz o nich temat
lukaszs Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 http://www.forumrowerowe.org/topic/61714-opony-ocena-opon-rocket-ron/page__p__661073__hl__rocket__fromsearch__1entry661073 tu masz sporo o RoRo dla mnie są super lekkie niskie opory toczenia raczej wytrzymałe.
1415chris Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Temat juz przerabiany. Korzystaj z wyszukiwarki. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.