jo_jacek Napisano 12 Marca 2010 Napisano 12 Marca 2010 Dobry Chciałem powitać stare grono forumowe, które mnie jeszcze powinno pamiętać (mam nadzieje), jest tu ktoś jeszcze? odzywać się Jak i nowszych użytkowników również Zamierzam się z zamiarem powrócenia na rower, ale nie w formie wyścigowej, naścigałem się już dość, tylko do moich korzeni - ride4fun praktycznie tylko po lasku Tak przy okazji myślicie, że jak Reba ( 05' ) stała prawie nie ruszana przez rok, no może ze 3-4 wyjazdy to warto by było ją przekonserwować? pozdro !
Robert Napisano 12 Marca 2010 Napisano 12 Marca 2010 Witamy wśród żywych! A mówili że tylko Jezusowi sztuczka ze zmartwychwstaniem się udała ;] Co do Reby, to serwis zbędny, ale rozruszać w czasie jazdy pewnie ma sztuciec wielką ochotę
ukaniex Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Welcome Back! Ja również postanowiłem odkurzyć stare sprzęciwo.
RAFI1784 Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 Witamy, witamy ponownie i zapraszamy do rozmów;)
krzysiekmz Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Hmm, ksywke pamietam, choc sam na forum dlugo nie bylem do niedawna. Witamy ponownie Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.