Signum Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Jak byście mogli moi drodzy Mnie uświadomić jakie klamki [materiał wykonania, jakieś inne specyfikacje] są przeznaczone do dh fr? Nie sprecyzuję dokładniej zapytania bo nigdy nie zastanawiałem się bardziej nad tym. A teraz idzie nowy sezon a w moich klamko-manetkach są straszne luzy i nie mam jednej osłonki;] No a ten nasz Dh Fr to czytajcie jako jazda po lesie+ hopki ++ dropki + jakieś inne przeszkody, takie niegroźne, nieduże. Ale dochodzi do kontaktu z podłożem[gleba] czy jakaś gałąź itp. I w rozsądnej cenie nie mam jeszcze stałych dochodów coś w okolicach 50PLN jak jest to możliwe. A jak nie to uświadomcie ile kieszonkowych muszę odłożyć jeżeli są droższe.
Schwefel Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Po pierwsze to do DH i FR używa się hamulców tarczowych i na klamki nie masz żadnego wpływu. A po drugie to każda klamka się rozwali przy kilku uderzeniach o glebę.
Signum Napisano 11 Marca 2010 Autor Napisano 11 Marca 2010 No tak, czyli te 400PLN trzeba odłożyć na komplet tarczówek;], w takim razie nie będę się rozmieniał na drobne tylko zbierał;] ;p
Schwefel Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Zapomniałem dodać hydraulicznych tarczowych i tu 400zł na komplet to będzie mało. Choć można od biedy założyć Avidy BB7 z normalnymi plamkami typu SD7.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.