Nudziarz Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Witam Kupiłem taką samo przerzutkę http://allegro.pl/item938929910_przerzutka_tylna_lx_odwrotna_sprezyna.html lecz posiadam te manetki w Unibike Evolution 2008 Shimano ALTUS ST-EF60. Czy będą pasowały do tej przerzutki?? Pozdrawiam
Gazda Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 tak, tylko teraz 1 będzie oznaczało nanmniejszą koronkę, a 8 największą ..
Paulex Napisano 9 Marca 2010 Napisano 9 Marca 2010 Dokładnie, jeżeli będziesz ciągnął linkę (przy normalnej sprężynie zmieniasz biegi od najmniejszej koronki do największej) to w twoim przypadku biegi będą zmieniały się od największej koronki do najmniejszej. Kwestia dobrego ustawienia i będzie hulać . A nie ukrywam że może być trochę nerwów bo jak ja pierwszy raz dostałem odwrotną to trochę się męczyłem .
Mod Team Puklus Napisano 10 Marca 2010 Mod Team Napisano 10 Marca 2010 Nie będę sie juz powtarzał kolejny raz bo chłopaki wszystko napisali ale to zazwyczaj najpierw sie pyta a później kupuje chyba ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.