Skocz do zawartości

[hamulec] tarczowy BB5

Bikercwa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Doczepie sie do tematu

ponieważ mam problem z płynnym poruszaniem sie klamki czuje jakies niegociagniecia pomimo ze pancerz oraz linke bardzo starannie smarowalem. :(

Jak myślicie jak puszcze na pełnym pancerzu praca bedzie lepsza ? a jak tak to jaki Pancerz tak do 20 zł za metr ?

Napisano

Według wielu i również według mnie puszczenie linki w pełnym pancerzu jest dużo lepsze. Nie dostaje się tyle syfu do środka, choć jest trochę większe tarcie, ale jednak lepszy pełen pancerz.

Napisano

linka w całym pancerzu będzie zawsze lepsza bo jest mniej miejsc gdzie wleci bród. Ja osobiście biorę najtańsze bo różnicy zanadto nie odczułem mając lepsze pancerze.

• Mod Team
Napisano

Trzeba jeszcze dobrać długość pancerza, tyle ile potrzeba i nie wiecej.

Ja tez mam cos na kształt 3 foty ale tam przewody i pancerze sa stanowczo za długie.

Napisano

Według wielu i również według mnie puszczenie linki w pełnym pancerzu jest dużo lepsze. Nie dostaje się tyle syfu do środka, choć jest trochę większe tarcie, ale jednak lepszy pełen pancerz.

albo sie myle moze moj hampelek dobrze pracuje a ja wymagam płynniejszej pracy ? :D

Turystyk jaki ty masz hamulec ? :)

Napisano

Ja na ten rok postanowiłem puścić tylny hamulec w ochronie, ale nie pancerzu a w zestawie NOKON i powiem, że pracuje to wyśmienicie, a dzięki koralikom jestem w stanie zrobić szybko optymalne łuki (przód tez w NOKON-ie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...