herrscher Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Witam. Nie jestem specem od rowerów, więc potrzebuję opinii specjalistów (czyli Was ). Mam do dyspozycji 800zł i chciałbym zakupić rower MTB. Chodzi mi o maszynę do jazdy miejskiej (ale również czasem do wypadu za miasto). Czy w takiej cenie można kupić dobry rower, który posłuży mi przez kilka ładnych lat? Jakie modele możecie mi zaproponować? Pozdrawiam
Vieri Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Na forum jest 5 milionów postów podobnych do Twojego. Poszukaj, poczytaj, zaproponuj coś od siebie, my pomożemy Ci wybrać. No i nie wspominając już, że 800 zł to najniższa z niskich półek cenowych. Pozdrówek
adii22 Napisano 1 Lutego 2010 Napisano 1 Lutego 2010 Podpisuję się pod kolegą powyżej. Ale odpisując na pytanie - polecam Krossa Hexagona, z lat 2007-8 to V4 do V6, z 2009 to V3, V4, z 2010 to tak samo jak z lat 2007-8. Poza tym jeszcze jest Unibike Mission, i można czasami wyłowić Fusion. Pomyśl, czy nie lepszy byłby rower Crossowy w twoim wypadku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.